Welcome!

Summer ice in Alkmaar 2019
11 May – 29 June

Figure Skating show 2018 Gouden Schaats Haarlem  

Gouden Schaats heet uw kinderen welkom voor de leukste en gezelligste kustschaats lessen in Haarlem! Dus kom gezellig kunstschaatsen bij ons tijdens het winterseizoen! Kunstschaats- en ballet lessen bij Gouden Schaats zijn ontzettend comfortabel, dynamisch en heel erg leuk! De ballet lessen hebben wij ter aanvulling voor het kunstschaatsen om praktische- en artistieke aspecten nog beter te ontwikkelen.

 Onze gebalanceerde aanpak, voor het kunstschaatsen, voorziet de leerlingen van een positieve ervaring, die de interesse aanmoedigt en bijdraagt aan de ontwikkeling! Onze leerlingen kunnen zelf hun rooster maken, zodat het hun goed uitkomt. Maar let op, dat de combinatie van ballet- en kunstschaats lessen helpt bij de groei van de lichaamskracht, flexibiliteit en ontwikkeling van technieken. Voor iedereen, die wilt leren schaatsen (ook voor degenen, dienog nooit hebben geschaatst) of al kan schaatsen, zoweel kinderen als volwassenen! Adviesleeftijd: kinderen vanaf 3 jaar oud.
De school biedt ook privélessen aan.
Goede, stabiele kunstschaatsen zijn bij ons te huren.

Voor meer informatie neem contact op met +316 16371817

Adres: IJsbaanlaan 2, 2024 AV Haarlem

Adres: Ijsbaan De meent, Terborchlaan 301 1816 MH Alkmaar

 
 
 

 

Route naar de IJsbaan Haarlem

Met de trein: Haarlem richting Uitgeest/Alkmaar uitstappen station Bloemendaal aan de Haarlemzijde (tunneltje onderdoor) vind je een sporthal met ernaast de ijsbaan +/- 400m lopen.

Met de bus: Station Haarlem lijn 2. uitstappen Stuyvesantplein +/- 300m lopen (tunneltje onder snelweg door)

Met de auto: Vanuit het noorden
Alkmaar, Beverwijk en Zaanstreek
Velsertunnel: richting Haarlem
Beverwijk: afslag Haarlem-Noord,
Westelijke Randweg, afslag Bloemendaal.Vanuit het oosten en zuiden
Amsterdam, Utrecht en Den Haag
A9 richting Haarlem, afslag Haarlem-Zuid, richting Zandvoort/Bloemendaal, Westelijke Randweg richting Alkmaar, afslag Bloemendaal.